zondag 7 september 2008

Hey,

Morgen is het zover. Dan nemen we het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland! We zijn er helemaal klaar voor. Ik (Kaat) ben heel erg gespannen, maar op een positieve manier. De zenuwen bereiken een hoogtepunt, maar hoe kan het ook anders met een dergelijk vooruitzicht. Pieter is er wat rustiger onder, maar onder de oppervlakte zal het ook wel razen :)
Ik geef de vlieguren mee zodat jullie exact kunnen volgen wanneer we waar zitten. De uren zijn wel de lokale uren van de desbetreffende luchthavens. Dat wordt dus een beetje wiskunde, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat voor jullie geen enkel probleem is :)

Vertrek 8 september in Brussel om 19u15 -----> aankomst Londen 19u30
Vetrek Londen 22u05 -----> aankomst Melbourne 04u45 (10 september) met tussenstop in Singapore
Vertrek Melbourne 10u55 (jawel: 6uur wachten :p) -----> aankomst Auckland 16u15

Ik hoop dat jullie onze site zullen meevolgen om op de hoogte te blijven van onze spannende avonturen. Als jullie een reactie willen plaatsen, wordt er voor het verzenden van de reactie gevraagd om een identiteit te kiezen. Je kan daar best het vakje 'naam/URL' of 'anoniem' kiezen. Bij 'naam' moet je alleen je naam invullen.

Vanaf 10-11 september staan we paraat om terug berichten op onze site te plaatsen. Daarvoor moeten we (en dan vooral ik) nog anderhalve dag doodsangsten uitstaan in het vliegtuig. Brand dus maar zoveel mogelijk kaarsjes voor een goede afloop van de trip ;)

Veel groetjes van ons allebei

6 opmerkingen:

Anoniem zei

een fantastisch avontuur, geniet van elk moment
veel liefs aan allebei
mama

Anoniem zei

Een heel goeie reis gewenst aan allebei. Ik hoop dat de massage geholpen heeft en dat de angst voor het vliegen er een beetje uitgeknepen is.
Geniet er maar van.
papa

Anoniem zei

WAW!! Wat spannend!! Een heel goede reis toegewenst en veel succes op jullie reis!! Maar met zo een goede voorbereiding zal dat zeker een superbelevenis worden!! Leuk dat wij kunnen meegenieten ;)
Groetjes xxx

Anoniem zei

Welk tijdsverschil zit er tussen Belgiƫ en Nieuwzeeland?

Ik denk dat tijdens ons zomeruur het bij jullie 10 uur later is en tijdens ons winteruur er 11 uur tussen zit. Klopt dit?

Anoniem zei

He Kaat, leuke vooruitzichten!
Veel plezier daar!
Groeten
Jens

Anoniem zei

Beste avonturiers, hoe was de ontvangst ter plekke? Hoe voelt het aan aan de andere kant van de wereld? Al een beetje uitgerust? We beginnen jullie al een beetje te missen.
mama