zaterdag 13 september 2008

Bedankt voor jullie reacties! Intussen hebben we nog een aantal nieuwe berichten en foto's geplaatst.
Groetjes, Pieter en Kaat

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor de toffe berichtgeving. Zoveel om te lezen en te kijken, daar gaan we even werk mee hebben. Voor specifieke reacties zullen jullie dus even moeten wachten.

Papa

tin zei

Veel succes met de plaatsingstest en het begin van de lessen! Hopelijk bevalt het en is het ook wat uitdagend!!
Ik vind het zo bizar dat ik niet weet welke dag het ginder is en hoe laat...maar goe :o) Misschien moet ik daar niet van wakker liggen.
De verslagen zijn leuk om te lezen. Het komt me wel bekend voor zo het 'woow alles is hier zo anders en soms toch ook wel hetzelfde als bij ons'-gevoel :D leuke herinneringen komen terug...
zoenies
tinnetje

Anoniem zei

Ivm de opmerkelijke afwezigheid van de Afrikanen in NZ, denk ik gewoon dat de Nieuw-Zeelanders eerst hebben mogen kiezen. Het kan natuurlijk ook dat ze allemaal in het zuidelijke eiland zitten.

Als er daar zoveel Japanners en Chinezen rondlopen, kan ik begrijpen dat ze in NZ een onbegrijpelijk engels spreken. Hoe is het eigenlijk met dat fameuse NZ engels. Is het echt zo slecht als jullie je hadden ingebeeld?

Prachtige bloemen zijn dat op de fotos. Auckland and Davenport lijken me wel mooi. Hoe is het met de prijs van het openbaar vervoer? Wat kost een ticketje voor de ferry?

Die foto waar Pieter hard aan het werk is in de keuken lijkt me wel getrukeerd. Wie wast er nu in godsnaam met beide handen tegelijk twee borden af? Daar moeten stukken van komen!

Hoe gaat het eigenlijk met de maaltijden. Maken jullie zelf eten of kookt jullie hospita steeds. Wordt er steeds samen gegeten of moet het appart? Is NZ's eten erg verschillend van de Europese keuken?

Het is hier nu ongeveer 16u op zondag. Omgerekend is dat maandag 2u 's morgens in NZ. Nog 7 uur en jullie eerste dag in de Worldwide School of English begint. Alvast success met de test.

Groetjes uit Schetter