vrijdag 26 september 2008

Beste allemaal

Nieuw-Zeeland is echt prachtig! Dat hebben we al kunnen ondervinden in de (bijna) drie weken dat we hier zitten. De natuur is geweldig en de mensen zijn echt heel erg vriendelijk. niets om over te klagen dus... Toch zijn er hier en daar een aantal minpuntjes die ons soms naar thuis doen verlangen. Daarom heb ik hieronder een lijstje gemaakt van de dingen die we hier niet kunnen krijgen en die we (nu al) missen. Voel u dus vrij om dit in frigo-verpakking naar ons toe te sturen :)


Beloning: Een traktatie als we terug zijn. Jullie zullen er dus nog even op moeten wachten ;)
Groetjes, Kaat

3 opmerkingen:

Anoniem zei

We zullen eens polsen bij Cargolux. Die hebben toch van die cargovliegtuigen met een koelinstallatie. Mss kunnen die wel wat americain en Luxlait produkten meebrengen uit Luxemburg.

Ivm de melk. Ik heb nog geen koeien op de fotos gezien. De melk die jullie daar vinden is die wel van koeien? Mss is het wel schapemelk of melk van alpagas! En die smaakt anders. Het kan natuurlijk ook dat de koeien op stal staan en een of ander droogvoer krijgen. Dat beïnvloedt de smaak ook.

Hopelijk blijft dat lijstje niet met dezelfde snelheid aangroeien (10 dingen in ongeveer 4 weken). Zoniet zou dat betekenen dat jullie tegen Kerstmis ongeveer 50 dingen zouden missen.

Allé goed om weten dat het hier nog niet zo slecht is hé. Maar ik neem ook aan dat er ginder echt lekkere dingen zijn die je hier niet vindt. Jullie moeten dus ook maar een lijstje maken met "Goede redenen om naar NZ te komen".

papa

tin zei

haha ja, in Japan waren er ook geen koeien... waar zou die melk dan 'groeien'...

Anoniem zei

Een dikke knuffel voor Pieter en Kaat
Tante Ria