zondag 5 oktober 2008

Auckland by night

Hoi iedereen,

We willen jullie even laten meegenieten van het mysterieuze Auckland by night. Als de wolken laag hangen, zorgen de sterke spots op de Sky Tower ervoor dat er een geheimzinnige, roodgroene nevel boven de stad hangt. Een vreemd zicht...



Groetjes,

Pieter

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Van waar is deze prachtige foto genomen Pieter?

Anoniem zei

jullie nightskyline is romantisch.Wat een foto doen kan! Als jullie er echt op staan kunnen we voor Pieter een foto opsturen van onze badkamer. Suggestie voor een heel groot bad: een zwembad in NZ. Welke verpakking zou het meest efficient zijn om een kilo jonge beemsterkaas en lekkere frikadellenkoek op te sturen naar NZ? Als die smakelijk en heel vers toekomen volgt een lading melk die hier groeit. Hopelijk hebben we hiermeee een beetje aan jullie verzuchtingen tegemoet gekomen.
groetjes van mama

Anoniem zei

Hey,

Deze foto heb ik genomen vanuit de living van 'ons' huis in Auckland. Misschien is dat wel een goed idee van die foto van de badkamer. Ik kan het nauwelijks zelf geloven dat ik het al langer dan een maand heb moeten stellen met douchkes van maximum tien minuten... Wat die kaas en dat vlees betreft, euhm, we zullen eens nagaan of hier interessante tegels zijn die naar Belgie kunnen gevoerd worden. Dan stoppen we de terugkerende container vol kaas, vlees en koeien.
"zonnige" groetjes,
Pieter

tin zei

cool! precies uit een science fiction film of zo! het lijkt alsof die hoge toren de lucht verlicht....en seves ontstaat er een draaikolk in de wolken :D
kuuus
tin

Anoniem zei

Hoi,

Om dan even mijn bijdrage te doen in de sociaal economische vergelijkingen tussen NZ, Japan, belgie en anderen.

Als je werk hebt, is hier de sociale zekerheid in Tanzania erg goed. Het principe is vrij simpel en kosteloos voor de staat - namelijk de werkgever is verantwoordelijk voor de goede gezondheid van zijn werknemers en hun familie. Als er iemand sterft, betaalt de werkgever de begrafenis. Vorige week had de moeder van iemand van MuCoBa een ongeluk, en deze werd nadien met een auto van MuCoBa naar een hospitaal in Dar-Es-Salaam gevoerd ( 9 uren rijden) > Alleen sta je er alleen voor als je geen werk hebt en werklossheidssteun bestaat al helemaal niet. Dus in dat geval kan je maar best relaties aanknopen met rijke vriendjes - de afrikaanse stijl dus.

Voorts wens ik je nog veel interessante openbaringen in dat jaar in NZ dat te snel voorbij zal zijn en dan kan je nadien nog genoeg baden als je terug bent.

Groetjes,

Bart

Anoniem zei

Lijkt spooky, echt zo'n na-nucleaire lucht, enfin in het echt zal het beter zijn.
Niek

PS Proficiat, jullie zijn zeer ijverige bloggers. :)