zaterdag 31 januari 2009

Hoi iedereen,

Een dag na aankomst in Auckland hebben we reeds een flat gevonden. We delen het met een ander koppel (twee mannen) en die zijn echt heel vriendelijk! Het is er ook heel netjes en we moeten 250 dollar (98.90 euro) betalen per week, alles inbegrepen (internet, wasmachine, waterverbruik, elektriciteit...). Een mooi prijsje dus voor twee. Het enige dat niet aanwezig was, was een bed. Dat hebben we dan meteen even geregeld door een tweedehands bed te kopen voor 200 dollar. We kunnen dat daarna ook weer terug verkopen, voor een kleiner prijsje uiteraard. Het slaapt in ieder geval zalig (vannacht hebben we het kunnen uittesten). De sfeer is hier ook meteen veel beter als bij Christina tijdens onze eerste drie maanden. Een van de twee mannen is een kapper, en hij wilt zelfs voor geen geld ons haar knippen als het nodig is :) Altijd handig. Morgen gaan we onze zoektocht naar een job in Auckland starten. Hopelijk komt ook hier snel iets uit de bus.
Hieronder vinden jullie foto's van onze mooie flat! Enjoy

Groetjes, Kaat

Onze kamer met uitzicht en grote schuifdeur!! :)




Het balkon


Het uitzicht vanaf het balkon



De badkamer

De living

De living en de keuken op de achtergrond

De keuken

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het ziet er echt super tof uit.
Ik denk dat jullie daar gaan blijven :o))
dikke kus

Anoniem zei

Waaw zeg, dat ziet er allemaal picobello uit. Nu nog een job vinden en dan blijven jullie daar zeker nog een tijd hangen. Laat op tijd weten als dat zo is, want dan stuur ik mama direkt naar een trainging om haar vliegangst te overwinnen.

Dikke kus van papa

Anoniem zei

Hoi,

Tof appartementje. En nu nog een job. Beleef zeker nog veel plezier aan de komende 4 maanden. En dan zal dit avontuur wel altijd in jullie gedachten als de beste jaren van jullie level blijven hangen. En die geldwisselaar die van 98 Euro, 250 dollar maakt, mag je gerust ook eens opsturen.

Heel veel groetjes,

Bart De Bruyne

tin zei

cool zeg! hopelijk is het toch niet voor altijd ;)
geniet ervan!! kusjes van tin

Anoniem zei

Hey, hoe is het nu eigenlijk afgelopen met de AEC-cursus Engels?
Niek

Anoniem zei

Hoi Niek,

Het is zeer goed afgelopen! We zijn er allebei door, Pieter met 79 procent en ik met 87 procent :)
Ik hoop dat je een geweldige tijd gaat hebben in NY.

Groetjes, Kaat

Anoniem zei

Ivm Bart's reactie:

Het klopt wel degelijk dat 250 NZ dollar volgens de huidige wisselkoersen zo'n 98 Euro is (niet te verwarren met de Amerikaanse dollar!), hoewel dat van dag tot dag verandert. Algemeen kan wel gesteld worden dat de Nieuw-Zeelandse dollar het voorbije half jaar steeds gedaald is tov de Euro, als een zinkend schip dat reddeloos verloren is.

Groetjes, Pieter